.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
کاهش 60 درصدی حوادث منجر به فوت در معادن کشور
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش 60 درصدی حوادث منجر به فوت در معادن کشور در سال گذشته در مقایسه با سال قبل خبر داد.

به گزارش شمال نیوز، علی مظفری  ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی و دوره آموزشی ایمنی در معادن با هدف کاهش حوادث ناشی از کار و افزایش آگاهی ایمنی در معادن مازندران که در ساری برگزار شد، با تاکید بر اهمیت امر آموزش در کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقاء فرهنگ ایمنی گفت: مهم‌ترین وظیفه بازرسان کار پیشگیری از بروز حوادث شغلی از طریق آموزش و بالابردن سواد ایمنی کارگران است.

وی ضرورت همراهی کارفرمایان در دستیابی به محیط ایمن در فضای کسب و کار را مورد تاکید قرار داد و افزود: هر نوع خرج در مسیر ایمنی، هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه‌گذاری برای کارفرمایان محسوب می‌شود که آنها را از حوادث ناگوار در محیط کار دور می‌سازد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این همایش بتوانیم به تبیین و ایجاد راهکارهای مناسب، وحدت رویه و هم‌افزایی لازم به منظور دستیابی به اهداف و افزایش انگیزه در کارکنان ذیربط ادارات تعاون،کار و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی سراسر کشور برسیم.

این مسؤول ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته، آمار حوادث کشوری و شاخص حوادث منجر به فوت در سال قبل 17 درصد نسبت به سال 96 کاهش یافته است.

مظفری افزود: در زمینه نرخ حوادث به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت شاخص با کاهش هفت درصدی در سال قبل مواجه بودیم و این نشان از ارتقای شاخص‌های ایمنی و بهداشت کار است.

وی با اشاره به انجام بیش از 450 هزار بازرسی و صدور 360 هزار ابلاغیه در کشور گفت: چند هزار کارفرما به دلیل عدم اجرای ضوابط ابلاغی به مراجع قضائی معرفی شدند و این نشان می‌دهد در پیشگیری از حوادث جدی هستیم.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه جان کارگر اولویت دارد تصریح کرد: ارکان ایجاد ایمنی در کارگاه شامل تأمین بسترها است و آمارها نشان می‌دهد میزان بروز حوادث در معادن هشت برابر سایر فعالیت‌ها است.

این مسؤول با بیان گزارش آخرین طرح آمارگیری ‌از معادن‌ در حال بهره‌برداری کشور که در سال گذشته انجام شده است، از فعالیت 5 هزار و 400 معدن با اشتغال مستقیم حدود 100 هزار کارگر خبر داد و گفت: کار در معادن و به ویژه در معادن زیر زمینی از سخت‌ترین و پرمخاطره‌ترین فعالیت‌های بشری محسوب می‌شود و این موضوع باعث شده است که به طور متوسط مخاطرات جهانی این بخش تا هشت برابر بیش از دیگر فعالیت‌ها باشد.

مظفری با بیان اینکه متولی ثبت حوادث کار، بازرسی کار وزارت تعاون است، اظهار کرد: گزارش فنی حادثه باید توسط بازرس کار طبق آئین نامه‌های ایمنی تحلیل شود.

وی با اشاره به ضرورت رعایت الزامات ایمنی در محیط های کار، نقش شورای عالی حفاظت فنی در جایگاه پارلمان ایمنی کار کشور را با تدوین بیش از 60 آیین ­نامه و دستورالعمل حفاظت فنی و بهداشت کار  که به منظور ایجاد ضوابط و ساختارهای ارتقای ایمنی کار در کارگاه های کشور را بسیار با اهمیت ارزیابی کرد و از ، آیین‌نامه "ایمنی در معادن"  به عنوان  یکی از مهم‌ترین مصوبات آن شورا یاد کرد که مشتمل بر 13 فصل و 456 ماده و مباحث مختلف ایمنی معدنکاری و به ویژه در معادن زغال‌سنگ را پوشش می‌دهد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با ذکر انجام بیش از 450 هزار مورد بازرسی از کارگاه­‌های مشمول قانون کار  توسط بازرسان کار سراسر کشور در سال گذشته، خاطرنشان کرد: در فرآیند بازرسی‌ها بسیاری از معادن به دلیل عدم رعایت الزامات ایمنی به مراجع قضایی معرفی و فعالیت آنها متوقف شده است و با اقدامات صورت گرفته  شاهد کاهش 60 درصدی حوادث منجر به فوت در معادن کشور در سال گذشته در مقایسه با سال قبل هستیم./فارس


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.177 seconds.