.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
اسماعیل کهرم کارشناس محیط زیست :
دفعه اول نیست که با حادثه سیل روبرو می‌شویم؛ سیل گرگان و پارک ملی گلستان هم باعث نشد آقایان به ‌خود بیایند و پیشگیری کنند / از این افراد بپرسید چرا ۴برابر ظرفیت موجود، گوسفند و گاو را در مراتع رها کردید تا منابع طبیعی از بین بروند / وقوع پی در پی این بحران ها به خاطر استفاده از ?
 دفعه اول نیست که با حادثه سیل روبرو می‌شویم؛ سیل گرگان و پارک ملی گلستان هم باعث نشد آقایان به ‌خود بیایند و پیشگیری کنند / از این افراد بپرسید چرا ۴برابر ظرفیت موجود، گوسفند و گاو را در مراتع رها کردید تا منابع طبیعی از بین بروند / وقوع پی در پی این بحران ها به خاطر استفاده از ?

شمال نیوز: اسماعیل کهرم کارشناس برجسته حوزه محیط زیست استفاده از افراد غیرمتخصص را از عوامل عدم پیشگیری از وقوع حوادث طبیعی از جمله سیل توصیف کرد.

به گزارش شمال نیوز ، کهرم در گفتگو با «انتخاب»  ‌با ابزار تأسف از حادثه سیل در استان گلستان گفت: واقعا نمی‌دانم چه بگویم. با اینکه به راحتی می شد از وقوع سیل جلوگیری شود، هموطنان ما در ایام عید گرفتار شده اند.

وی افزود: عجیب این است که مسوولین انگار نه انگار که باید درباره مدیریت ناکارآمد خود پاسخگو باشند. الان باید چند کارشناس بروند و از آقایان بپرسند چرا ۴برابر ظرفیت موجود گوسفند، بز و گاو را در مراتع رها کردید تا منابع طبیعی از بین بروند. دفعه اول نیست که با چنین حادثه ای روبرو می‌شویم. سیل گرگان و سیل پارک ملی گلستان هم باعث نشد تا آقایان به ‌خود بیایند و پیشگیری کنند.

این کارشناس حوزه محیط زیست خاطرنشان کرد: حالا میدانید چرا این مشکلات پی در پی اتفاق می‌افتند؟ برای اینکه غیرمتخصص ها را روی کار می گذاریم. یکی از مسوولین محیط زیست چند ‌روز پیش در مصاحبه ای گفت «۴۰۰ هکتار جنگل که چیزی نیست و جبران می‌شود» ببینید! ۴۰۰هکتار جنگل از بین رفته است و ایشان بدون اینکه بداند، جنگل چه ارزشی دارد و ۴۰۰ هکتار یعنی چه، به راحتی از از بین رفتن ۴۰۰ هکتار جنگل حرف می‌زند. انگار ‌نه‌ انگار که یک فاجعه محیط زیستی اتفاق افتاده است که این عمق فاجعه را نشان می‌دهد.

کهرم در ادامه اظهاراتش با بیان اینکه «هر کاری متخصص خودش را می‌خواهد» ادامه داد: وقتی یک نفر را از وزارتخانه‌ آموزش و پرورش می‌آورند و در بخش محیط زیست به او حکم می‌دهند، طبیعی است که از ساز و کار لازم برای پیشگیری از سیل ‌بی اطلاع باشد‌. مدیر نابلد با تصمیم هایش شرایط را برای از بین رفتن مرتع و درختان فراهم می‌کند و این باعث می‌شود، تا آب ‌سرازیر شده و سیل بیاید. عجیب این است که سیل های خسارت بار هم باعث نمی شود تا مدیران فقط برای یکبار به این تشخیص برسند که امور باید توسط متخصصین پیگیری شوند تا هر چند وقت یکبار شاهد بلایی که قابل جلوگیری هستند، نباشیم.

این کارشناس محیط زیست در پایان گفت: وقتی یک مدیری برای یک مسوولیت مشخصی انتخاب می‌شود، کارشناسان و روزنامه نگاران باید او را به لحاظ دانش و آگاهی از حیطه مسوولیتی که بر عهده گرفته است، مورد ارزیابی قرار دهند تا در صورت عدم صلاحیت، قبل از اینکه فاجعه عظیمی رخ بدهد، چاره اندیشی شود تا دیگر ‌شاهد این نباشیم که مردم کشورمان خانه و زندگی شان را در یک چشم بر هم زدن از دست بدهند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 7 فروردين 1398
جناب کهرم عزیز سلام
سیل های عید امسال در بیشتر استانها به دلایلی دیگر غیر از آنچه شما میفرمایید بوده ، چرا که در خیلی جا ها نه تنها درختی قطع نشده بلکه حتی جنگلی از ازل نبوده ،
بیشترین دلیل مربوط به بارش سهمگین در یک مدت زمان کوتاه بوده ، لذا مسئولین باید به هوش وبه گوش باشند در بر خورد با موانع طبیعی ، اقدامی درست بعمل بیاورند ، مثلا رودخانه طبیعی خشک شده را تصاحب برای ساخت خانه ویا بنای ساختمانی دیگر و حتی تبدیل به خیابان نکنند . یک دره و یا کانال طبیعی نباید مورد استفاده غلط بشود در ساخت جاده و راه آهن ، شیب زمین که محل هدایت آبهای سطحی نزولات آسمانی هست مورد توجه قرار گیرد و چندین آبرو و پل منظور گردد ، در هر حال نباید به جنگ طبیعت رفت بلکه باید ملحوظات لازم را مد نظر قرار داد .تا مثل امروز دچار بلا نشد
محمدحسن 7 فروردين 1398
آقای کارشناس من یک سوال دارم! گاو و گوسفند درخت می خورند؟

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 3.492 seconds.