.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
با حضور معاون اول رئیس جمهور در ساری ؛
در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران چه گذشت ؟
شمال نیوز : معاون اول رئیس جمهور گفت : وی افزود: مردم زمانی از نظر روحی می شکنند که احساس کنند کسی به فکر آنها نیست و به جای اینکه مشکلات آنها را حل کنند سرگرم دعوا با یکدیگر هستند. ....
در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران چه گذشت ؟

شمال نیوز: معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه مهمترین درسی که در حوادث مختلف کشور گرفته ایم همبستگی و انسجام است گفت: امروز که آمریکا می‌خواهد کشور را متلاشی کرده و آسیب جدی به ایران وارد کند، تنها راه برون رفت از این مشکل همدلی، همراهی و وحدت است. ‎

دکتر اسحاق جهانگیری عصر یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران خاطرنشان کرد: البته همانگونه که مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی در مشهد مقدس فرمودند، ایران از فرصت ها و ظرفیت های بی نظیری برخوردار است و آمریکا و هیچ کشور دیگری نمی تواند ایران را محصور کرده و آن را متلاشی کند.

وی با تأکید بر اینکه دولت علاقمند است در همه مراحل و در سختی ها و خوشی ها در کنار مردم باشد، اظهار داشت: ما می خواهیم مردم احساس کنند که مسئولین کشور و در رأس آن مقام معظم رهبری در روزهای سخت مردم را تنها نمی گذارند و همه تلاش مسئولین این است که آلام مردم را کاهش دهند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به بازدیدهای خود از مناطق سیل زده، خاطرنشان کرد: وجه مشترک در این بازدیدها این بود که مردم، روحانیت، نمایندگان مجلس و مسئولین اجرایی استان همگی در صحنه حاضر بودند و پیام این موضوع این است که ما با همبستگی می توانیم سختی ها را از میان برداریم.

دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه خوشبختانه با وجود بزرگی سیل اخیر شاهد تلفات جانی زیادی نبودیم، گفت: مهمترین مسئله در اینگونه اتفاقات تلخ این است که باید روحیه مردم حفظ شود زیرا اگر مردم از نظر روحی دچار شکست نشوند، قادر خواهند بود مسائل را پشت سر بگذارند.

وی افزود: مردم زمانی از نظر روحی می شکنند که احساس کنند کسی به فکر آنها نیست و به جای اینکه مشکلات آنها را حل کنند سرگرم دعوا با یکدیگر هستند.

معاون اول رئیس جمهور از استاندار مازندران به خاطر حضور در صحنه و کمک به سیل زدگان از ابتدای وقوع سیل قدردانی کرد و افزود: نمایندگان مردم و مسئولین بخش های مختلف نیز در صحنه حضور داشتند و کمترین اثر حضور مسئولین این است که روحیه مردم حفظ می شود.

دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه آثار مخرب ناشی از سیل در استان گلستان به مراتب بیشتر از استان مازندران بوده است، تصریح کرد: در استان گلستان هنوز به دنبال تخلیه آب هستند اما استان مازندران می تواند وارد مرحله بازسازی شود و موضوعی که بسیار اهمیت دارد این است که مردم باید اطمینان پیدا کنند که به سرعت مسکن و خانه هایشان تعمیر و احداث خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه روند تعمیر و ساخت واحدهای مسکونی آسیب دیده ناشی از سیل باید با سرعت انجام شود، گفت: باید به مردم اطمینان دهیم که تعمیر واحدهای مسکونی تا پایان بهار و احداث واحدها تا پایان تابستان تکمیل خواهد شد و اعتبار مورد نیاز آن نیز از طریق تسهیلات و کمک های بلاعوض صورت خواهد گرفت.

دکتر جهانگیری ادامه داد: البته تسهیلات و کمک های بلاعوض که تا کنون در اینگونه موارد ارائه شده ممکن است کم باشد که در جلسه هیئت دولت درباره میزان افزایش آن تصمیم گیری خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به آسیب های وارد شده به وسایل زندگی مردم، افزود: برای جبران این خسارت ها نیز کمک های بلاعوض و وام قرض الحسنه به مردم سیل زده اعطا خواهد شد البته این موضوع باید با در نظر گرفتن محدودیت های بودجه دولت انجام شود.

دکتر جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه بخش مهمی از اقتصاد استان مازندران بر اساس کشاورزی اداره می شود، گفت: میزان خسارات وارد شده به مزارع و باغ ها باید با ارزیابی های دقیق کارشناسی و با کمک استاندار و وزارت جهاد کشاورزی انجام شود.

دکتر جهانگیری یکی از روش های کمک به کشاورزان را استمهال وام های گذشته عنوان کرد و گفت: اینکه بخواهیم مبالغی را به عنوان خسارت به کشاورزان آسیب دیده پرداخت کنیم موضوعی جدید است اما با اصل این ایده مخالفتی نداریم و باید مورد بررسی قرار گرفته و کار ویژه ای برای کشاورزان آسیب دیده از سیل انجام شود.

معاون اول رئیس جمهور از وزیر جهاد کشاورزی خواست برای کمک به کشاورزان آسیب دیده طرحی قابل اجرا تدوین کنند تا بتوان در موارد مشابه نیز از این طرح برای کمک به کشاورزانی که از سیل آسیب دیده اند استفاده کنیم.

دکتر جهانگیری همچنین با اشاره به آسیب و خسارت به برخی زیربناهای استان، تصریح کرد: در این خصوص باید موضوع پیشگیری به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و در استان هایی نظیر مازندران که موضوع سیل می تواند همواره یک تهدید باشد، باید با برنامه های پیشگیرانه از وقوع سیل جلوگیری کنیم.

معاون اول رئیس جمهور دست اندازی به طبیعت و تجاوز به حریم رودخانه ها را یکی از دلایل آسیب های طبیعی عنوان کرد و افزود: سیل و اینگونه حوادث پاسخی از سوی طبیعت به انسان است و ما باید تلاش کنیم از ساخت و سازها در حریم رودخانه ها جلوگیری کنیم و برخورد قاطعی با اینگونه موارد انجام شود.

دکتر جهانگیری افزود: مسائل مرتبط با سیل باید به سرعت و ظرف چند ماه انجام شود و با وجود دستور مقام معظم رهبری برای افزایش کمک های نیروهای مسلح و اهتمام ویژه دولت، مردم کمترین دغدغه ای برای دریافت خسارات نداشته باشند.

در این جلسه نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری هم ضمن تبریک عید نوروز از صبوری مردم سیل زده قدردانی کرد و گفت: استاندار مازندران از ابتدا پای کار بود که باید از وی قدردانی شود.

وی همچنین با قدردانی از حضور معاون اول رئیس جمهور در این استان، خاطرنشان کرد: حضور دکتر جهانگیری مایه تسکین آلام مردم است. مردم چهل سال است که در صحنه حضور دارند و ما باید بتوانیم مسائل و مشکلات آنها را حل کنیم.

در این جلسه همچنین وزرای جهاد کشاورزی، نیرو، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی و شماری از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی هر کدام در سخنانی به بیان دیدگاه ها و پیشنهادهای خود برای جبران خسارات ناشی از زلزله و اقدامات پیشگیرانه پرداختند.


استاندار : امیدواریم دولت توجه ویژه‌ای به مازندران برای بازسازی مناطق سیل زده داشته باشد


احمد حسین زادگان، رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران در این جلسه با قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی که برای امداد و نجات در سیل اخیر پای کار آمدند، گفت: امیدواریم دولت توجه ویژه‌ای به مازندران برای بازسازی مناطق سیل زده داشته باشد. ‎

استاندار مازندران در سخنانی با تقدیر از پیام راهگشای مقام معظم رهبری به ‌سیل‌زدگان، اظهار داشت: از همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی که برای امداد و نجات پای کار آمدند تقدیر می‌ کنم.

احمد حسین‌زادگان با بیان این که اثرات سیلاب از بین‌رفته و تلاش برای بازگشایی محورهای مسدود شده ادامه دارد، افزود: امیدواریم دولت توجه ویژه‌ای به مازندران برای بازسازی مناطق سیل زده داشته باشد.


 از یارانه بیمه دولتی تا  استمهال وام کشاورزان

فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد و دارایی نیز پس از بازدید از مناطق سیل زده شرق مازندران در این جلسه، افزود: در شرایط فعلی سیل پیاپی اقتصاد این استان را تحت تاثیر قرار داده است و در یک سال گذشته مازندران شاهد 2 سیل مخرب بود.

وی اضافه کرد: سیل اواخر سال گذشته 2.5 برابر مخربتر از سیل نیمه سال اول 97 بود و این روند زندگی و اقتصاد این مردم منطقه تحت تاثیر قرار داده است و باید کمک مضاعفی به کشاورزان صورت گیرد تا بتوانند سرپا شوند.

وزیر اقتصاد افزود: اگرچه با ورود به موقع مدیران دستگاههای اجرایی و مدیریت خوب استاندار به عنوان مدیریت ارشد مازندران التهاب سیل کاهش یافت، ولی باید به سیل زدگان کمک شود.

 وزیراقتصاد و دارایی با اشاره به ناچیز بودن حجم بیمه سپاری از سوی کشاورزان و واحدهای مسکونی، گفت: باید دولت برای جبران خسارت ها ناشی از سیل در استان های شمالی کشور یارانه ای را برای بیمه سپاری اختصاص دهد.

دژپسند افزود: اگر دولت یک تا دو سال با یارانه نسبت به بیمه سپاری مزارع و واحدهای مسکونی در معرض خطر پرداخت کند پس از آن مردم خودشان این کار را انجام می دهند.

وزیر اقتصاد و دارایی افزود: سیل به مزارع و باغات این استان خسارت زیادی وارد کرد و اقتصاد کشاورزی نیز با مشکل مواجه شده است.

دژپسند اضافه کرد: در شرایط فعلی نیاز است تا برای کمک به زارعان و باغداران تسهیلات آنها برای یک تا دو سال استمهال شود.

وی اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری را راهکار دیگری برای کاهش اثرات ناشی از سیل اعلام کرد.

 

آیت الله طبرسی : استاندار مازندران از ابتدای سیل پای کار بود و باید از وی قدردانی شود

نماینده مقام معظم رهبری در مازندران ضمن قدردانی از تلاش استاندار مازندران یادآر شد: مردم چهل سال است که در صحنه حضور دارند و ما باید بتوانیم مسائل و مشکلات آنها را حل کنیم.مازندران و گلستان خسارات سنگینی از سیل را تحمل کردند با این وجود مردم صبوری کردند و لازم می‌دانم از مسؤولان بخواهم کمک کنند. ‎

نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ضمن تبریک عید نوروز از صبوری مردم سیل زده قدردانی کرد و گفت: استاندار مازندران از ابتدا پای کار بود که باید از وی قدردانی شود.

وی همچنین با قدردانی از حضور معاون اول رئیس جمهور در این استان خاطرنشان کرد: حضور دکتر جهانگیری مایه تسکین آلام مردم است. مردم چهل سال است که در صحنه حضور دارند و ما باید بتوانیم مسائل و مشکلات آنها را حل کنیم. گفت: مازندران و گلستان خسارات سنگینی از سیل را تحمل کردند با این وجود مردم صبوری کردند و لازم می‌دانم از مسؤولان بخواهم کمک کنند.

آیت‌الله نورالله طبرسی با اشاره به اینکه همه دیدند که سیل چه بلایی بر سر راه‌ها، پل‌ها و خانه‌های مردم آورده است افزود: راهکار اعطای وام و کمک‌های بلاعوض است ولی این کفایت نمی‌کند.

طبرسی خطاب به وزیران گفت: همت مضاعف می‌خواهیم تذکر می‌دهیم که مازندران را فراموش نکنید و مردم از دولت ناامید و مأیوس نشوند انتظار داریم هر چه زودتر مشکلات بر مردم آسان شود الان فصل کشاورزی است بسیاری از خزانه‌های شالی مردم از بین رفت و پر از گل و لای است.

امام جمعه مرکز استان افزود: با توجه به دستور مقام معظم رهبری کمک به همه آسیب‌دیدگان کشور با وحدت و هماهنگی انجام شود.

وی بیان کرد: ویرانی‌های زیادی اتفاق افتاده است انتظار ما این است که نگاه ویژه‌ای به کشاورزان استان داشته باشیم.

امام جمعه ساری تصریح کرد: زیرساخت‌های کشور باید اصلاح شوند، تصرف در حاشیه دریا و رودخانه درست نبود باید فکر اساسی کرد ضعف‌ها را از بین ببرید.


وزیر راه و شهرسازی:
جلوگیری از تعرض به رودخانه ها اولویت کاری در مازندران است

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: جلوگیری از تعرض به رودخانه های مازندران که بخش اصلی عامل سیلاب است، اولویت اصلی وزارت راه وشهرسازی است. ‎

محمد اسلامی روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزرای اقتصاد، کشاورزی، نیرو و مسولان استانی در ساری افزود: تاکنون بیش از 400 نقطه حادثه خیز و رانشی در مازندران شناسایی شدند که مستعد ایجاد مشکل برای مردم است.

وی با اشاره به اینکه علت اصلی سیلاب اخیر بارندگی شدید و تعرض به حریم رودخانه ها بود، افزود: باید در نخستین قدم از هرگونه تعرضی در حریم رودخانه های مازندران جلوگیری شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در سیل اخیر به علت تعرض به رودخانه های اصلی، مسیر برخی از رودخانه ها به صورت کامل تغییر کرد.

اسلامی همچنین به خسارت بیش از 6 هزارو 400 واحد مسکونی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: پنج هزار و 700 واحد از این تعداد قابل تعمیر است که از طریق پرداخت تسهیلات کم بهره از طریق بنیاد مسکن در صدد جبران خسارت هستیم.

وی همچنین به ساخت دیواره های ایمنی برای رودخانه ها و محورهای اصلی و فرعی استان اشاره کرد و گفت: این برنامه نیز در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.

گفتنی است در این نشست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار مازندران، وزرای نیرو، جهادکشاورزی و راه و شهرسازی، اعضای ستاد مدیریت بحران کشور و اعضای مجمع نمایندگان استان حضور داشتند .


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 4.608 seconds.