.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
با کسب ۷۹ رای موافق و ۱۶۰ رای مخالف
نیلی احمد آبادی نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد
شمال نیوز : محمود نیلی احمد آبادی در جلسه علنی امروز مجلس با ۱۶۰ رأی مخالف، ۷۹ رأی موافق و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ رای، نتوانست اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی پست وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری کسب کند...

جلسه علنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ساعت هشت صبح با اعلام علی لاریجانی، رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان آغاز شد. نشست علنی صبح امروز مجلس با حضور ۱۹۵ تن از وکلای ملت رسمیت یافت که بر این اساس مجلس کار خود را با ۹۳ کرسی خالی آغاز کرده است.

 به گزارش شمال نیوز در نشست علنی امروز پارلمان صلاحیت و برنامه‌های محمود نیلی احمدآبادی، سومین وزیر پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری مورد بررسی قرار گرفت .

‌چهارشنبه گذشته، حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس «محمود نیلی‌احمدآبادی» را به سمت وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، به مجلس معرفی کرد و هیأت رئیسه مجلس نیز روز یکشنبه هفته جاری ضمن اعلام وصول این نامه، نشست علنی امروز را به بررسی صلاحیت این گزینه پیشنهادی اختصاص داد.

رئیس‌جمهور پیش از این «جعفر میلی‌منفرد» و «رضا فرجی‌دانا» را به عنوان وزاری پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرده بود که میلی‌منفرد نتواست از پارلمان رأی اعتماد بگیرند، اما فرجی‌دانا پس از کسب رأی اعتماد مجلس در آبان‌ماه سال گذشته تنها ۱۰ ماه سکاندار این وزارتخانه بود چراکه وکلای ملت مردادماه سال جاری به دلیل انتصابات وی و عملکرد نادرستش در این وزارتخانه رأی اعتماد خود را پس گرفتند.

درجلسه امروز رئیس‌جمهور به دفاع وزیر پیشنهادی خود پرداخت . بنا بر آیین‌نامه داخلی مجلس، حجت‌الاسلام روحانی یک ساعت فرصت دفاع از نیلی‌احمدآبادی را داشت و سپس ۲ مخالف و ۲ موافق برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، به ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق، هر کدام حداکثر ۱۵ دقیقه سخنرانی کردند .

پس از اتمام سخنرانی مخالفان و موافقان برنامه‌های وزیر پیشنهادی، محمود نیلی پشت تریبون خواهد رفت و حداکثر ۳۰ دقیقه فرصت دارد به تشریح سوابق و برنامه‌های خود، بپردازد.

در پایان نیز رئیس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری را به رأی بهارستان‌نشینان می‌گذارد.

مجلس به «نیلی» اعتماد نکرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به محمود نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری اعتماد نکردند.

محمود نیلی احمد آبادی در جلسه علنی امروز مجلس با ۱۶۰ رأی مخالف، ۷۹ رأی موافق و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ رای، نتوانست اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی پست وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری کسب کند.

آغاز رأی‌گیری مجلس برای وزیر پیشنهادی علوم

رأی‌گیری برای وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات پیش در مجلس آغاز شد.

بررسی رأی اعتماد محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی علوم صبح امروز در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار گرفت. در این جلسه بعد از دفاع نیم ساعته رئیس‌جمهور از وزیر پیشنهادی علوم، اکبریان، نبویان، جمیری و نادران به عنوان مخالف و نکو، عثمانی، جعفرزاده و لاهوتی به عنوان موافقان وزیران پیشنهادی علوم نطق کردند.

محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی علوم نیز در پایان به دفاع از برنامه‌های پیشنهادی خود پرداخت.

لاریجانی در ادامه صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم دولت را به رأی مجلس گذاشت.

با آغاز رأی گیری برای صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، نیلی به همراه وزرا و اعضای کابینه جلسه علنی مجلس را ترک کردند.

رئیس جمهور: داور اصلی بعد از خداوند بزرگ، افکار عمومی است

حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهوری کشورمان در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، پس از سلام و درود به امام حسین ـ علیه السلام ـ و یاران باوفای ایشان، اظهار داشت: خوشحالم که بار دیگر فرصتی پیش آمد تا در محضر نمایندگان محترم ملت راجع به یکی از عزیزان و کارگزارانی که بناست بار مسئولیت سنگین آموزش عالی را بر دوش گیرد، با هم به بحث و گفت‌وگو بنشینیم اما سرآغاز سخنم را از آن معلم بزرگ یاد می‌کنم، از سردار آزادی، از پرچمدار ایستادگی و مقاومت،‌ از کربلایش، از عاشورایش، از بوی عطر ایستادگی و شهادت او و یارانش که این عطر روز به روز مشام انسان‌ها و جامعه را در مسیر هدایت معطر می‌سازد.

وی افزود: او بود که فرمود رضی الله رضانا اهل البیت نصبر علی البلاء یفوینا اجور الصابرین؛ او همه خوشنودی‌ها و لبخند‌ها و رضایت‌ها را در سایه رضایت آفریدگار جهان می‌دانست و می‌دید.

رئیس جمهور تصریح کرد: لذا خود با افتخار و هر آنچه داشت را در راه رضای حق فدا نمود و در آخرین لحظات نیز گفت که الهی رضا برضاک، صبرا لبلاک، لا معبود سواک، یا غیاث المستغیثین؛ افتخار همه ما شیعیان و مسلمانان و افتخار همه آزادگان عالم، به وجود مقدس ابی عبدالله الحسین (ع)، به راه و سیره اوست و‌‌ همان راه پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) و امام مجتبی (ع) را پیمود که سراسر نهضتش برای ما درس است؛ درس اخلاق؛ درس ادب؛ درس ایستادگی و درس فداکاری و حرکت برای مصالح امت اسلام که اِنما خَرجتُ لِطَلبِ الاصلاح فی اُمت جدی.

روحانی ادامه داد: او برای اصلاح همه نابسامانی‌ها و مفاسد و ظلم‌ها و فشارهای نابجا و انحرافات در جامعه ایستاد که گفت «انی احب ان آمر بالمعروف و انهی عن المنکر»؛ او می‌خواست همه خوبی‌ها در جامعه استقرار یابد و بدی‌ها و رذالت‌ها را از جامعه بزداید. به گزارش تسنیم، روحانی ادامه داد: مهم‌ترین هدف دولت و مجلس، قوای سه‌گانه و همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران اصلاح جامعه، استقرار نیکی‌ها و پاک کردن جامعه از رذایل اخلاقی است؛ هرجا با هم بوده و دست به دست هم دادیم، هر جا همدل بودیم، همنوا بودیم، دل نازک نبودیم، دل به هم دادیم، آنجا پیروز صحنه بودیم. در سیاست خارجی پیروز شدیم، در سیاست داخلی پیروز شدیم، در اقتصاد گام‌های مهمی به جلو برداشتیم و برای نه تنها امنیت کشور که امنیت منطقه و جهان قدم‌های استوار برداشتیم.

* بین ما و شما حکم و حاکم قانون اساسی است

وی با بیان اینکه هر جا ‌خدایی ناکرده بین ما اندک فاصله‌ای ایحاد شد دشمن از آن استفاده کرد، گفت: دولت همانطور که بار‌ها اعلام کرده در برابر مجلس، راهش، ادب و اخلاق و قانون است. بین ما و شما حکم و حاکم قانون اساسی است و داور اصلی بعد از خداوند بزرگ، افکار عمومی است. این افکار عمومی است که قضاوت خواهد کرد و همیشه از ما وحدت را می‌خواهد. افکار عمومی ملت ما، نه فاصله را می‌پسندد و نه خدای ناکرده لجبازی را می‌پسندد.

 * دولت اهل لجبازی نیست

رئیس جمهور تأکید کرد: این دولت اهل لجبازی نیست؛ در برابر تصمیم مجلس شورای اسلامی، برای سوال از وزرا و برای استیضاح وزرا، به رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی احترام می‌گذارد. منشا مشروعیت حقوقی و سیاسی را آرای مردم و نظرات مردم و مشروعیت دینی و مذهبی را هم جدا از مقبولیت اجتماعی و مشروعیت سیاسی نمی‌بیند، امروز ما در شرایط بسیار حساس جهانی و منطقه‌ای هستیم.

روحانی ادامه داد: شرایط جهانی به گونه‌ای است که از درآمد اصلی کشور یعنی درآمد نفت، حدود ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده و ما باید با شرایط جدید و وضع اقتصادی جهانی که البته همیشه در موضوع نفت، اقتصاد تنها حاکم نبوده و معمولاً سیاست و توطئه‌های جهانی هم نقش بسزایی داشته و دارد، کنار بیاییم. ما در شرایطی هستیم که متاسفانه منطقه ما از شمال آفریقای تا خاورمیانه‌ را ناامنی و بی‌ثباتی فراگرفته است.

 «همسایگان شرقی و غربی ما و از همه سمت مشکلات و ناامنی را امروز شاهدیم؛ چشم امید دوستان ما و چشم امید مسلمانان و مردم منطقه به ایران اسلامی است؛ به ملت بزرگ و متحد این سرزمین است و امروز بحمدالله ما شاهد یک تفاهم، توافق، همفکری و همدلی در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری هستیم، همه ما هدف واحدی را دنبال می‌کنیم که بعد از رضای حق، رضای عامه است؛ خشنودی خداوند و مردم همه هدف ماست.»

وی خاطر نشان کرد: انشاءالله در کنار هم با توفیقات الهی و عنایت حق و با توجهات حضرت ولی عصر (عج) و عنایت ارواح طیبه پیامبر (ص) و ائمه و امام حسین (ع) و اصحاب و یارانش، ما می‌توانیم این راه را ولو با دشواری‌های مختلف، به خوبی به مقصد برسانیم.

پارسال شاید در یک همچون ایامی بود که در جمع شما نمایندگان محترم وزیر مودب و دانشور ما از جمع شما رأی اعتماد گرفت یک سالی از آن رأی اعتماد گذشته است؛ گرچه نمایندگان محترم در مقطعی دیگر در چارچوب حق قانونی، اعتمادشان را پایدار نساختند و در مقطعی اعتماد خود را در حد لازم به آن وزیر ندادند و بناچار وزارت بسیار مهم علوم، تحقیقات و فن‌آوری، از سال گذشته تا امروز دو نوبت با سرپرست اداره شد و امروز برای سومین بار است که برای این وزارتخانه من در جمع شما حاضر شدم و وزیری که به اعتقاد ما می‌تواند این بار سنگین را به دوش گیرد به محضر شما معرفی خواهم کرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: وزارت علوم از حساسیت خاصی آن هم با یک جمعیت دانشجویی بالای ۴ میلیون نفر برخوردار است، آنهم با محققین و اعضای هیأت علمی حدود ۷۰ هزار نفر، جمعیت بسیار بزرگ، فرهیخته، تأثیرگذار و امید برای آینده کشور.

روحانی همچنین در ادامه سخنانش گفت: اگر ما به فکر نشاط علمی و پیشرفت علمی و توسعه علمی و توسعه اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد دانش محور هستیم، راهش از مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها می‌گذرد.

وی خاطر نشان کرد: در انقلاب اسلامی و در تحولات اجتماعی، همواره دانشگاه جزء پیشتازان بوده است، از سال ۴۲ دانشگاه به‌ویژه دانشگاه تهران در صحنه نهضت اسلامی بود و یادمان نرفته فروردین ۴۳ در بازگشت امام از زندان، در مدرسه فیضیه دانشگاهیان عزیز در آن جشن شرکت کرده و با دسته گل قرمزی که به همراه خود به مدرسه آورده بودند، وحدت و اتحاد حوزه و دانشگاه را آنجا بنیان نهادند. دانشگاه نیاز دارد به اینکه مرکز علم و دانش باشد.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز دانشگاه‌های ما از لحاظ کمیت وضع خوبی دارند؛ از لحاظ تاسیسات و ساختمان شاید امروز با صندلی خالی و فضای خالی هم در دوره کار‌شناسی مواجه باشیم، اما نیاز داریم از لحاظ کیفیت دانشگاه‌ها را در مسیر توسعه بیشتر قرار دهیم. چه در علوم تجربی و چه در زمینه بهداشت و درمان و چه در علوم انسانی که برایمان بسیار حائز اهمیت است.

روحانی اظهار داشت: دانشگاه‌های ما امروز نیاز به فضای آرام دارند که یک مرکز اندیشه، علم، تحقیق و دانش باشند. ما نمی‌خواهیم بگوییم دانشگاه‌های ما از سیاست فاصله داشته باشند و از مسائل سیاسی بی‌خبر باشند اما حتما هم نمی‌خواهیم دانشگاه باشگاه سیاسی باشد.

‌«ما دانشگاهی می‌خواهیم که مرکز دانش و علم باشد و آگاه از مسائل سیاسی باشد؛ اما شعار‌هایش را از سیاسیون نگیرد و دنبال آن نباشد که گوشش بدهکار شعارهای گروه‌های سیاسی باشد، اگر گروه‌های سیاسی می‌خواهند فعالیت سیاسی کنند، از طریقش که طریقش حزب و تشکیلات سیاسی است. در عین حال از تشکل‌های دانشجویی استقبال می‌کنیم و به نظرات آن‌ها احترام می‌گذاریم؛ می‌خواهیم دانشگاه محیطی آرام باشد


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

محمد اصغری آقمشهدی 7 آبان 1393
امروز آقاى روحانى به ٧ سال سابقه‌ى جبهه‌‌ى دكتر نيلى، تجربه‌ى مديريتِ پله به پله‌ى او، ٨٠ مقاله‌ى ISI و ٩٠ مقاله‌ى علمی و پژوهشی او اشاره كرد؛ در مقابل، محمود نبويان (از فراكسيون پيروان مصباح يزدى) در مخالفت با وزارتِ دكتر نيلى گفت: «در زمان مدیریت ایشان، معاونش خانمی بود که علاوه بر این‌که حجاب کامل را رعایت نمی‌کرد به مردان نامحرم نیز دست می‌داد...». محمود نبويان همان كسى‌ست كه بعد از ترور سعيد حجاريان در سال ٧٨، گفته بود «نقشه‌ى خود حجاريان بوده و خودش با تروريست هماهنگ كرده بوده كه به كجايش بزند». از چنین مجلسی بیش از این هم انتظاری نمیره
نا شناس 9 آبان 1393
دم مجلس گرم هر كس بوي فتنه دهد همينه //ماشاله به اين مجلس //خدا قوت

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 4.467 seconds.