.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
علی اصغر یوسف‌نژاد در نشست خبری ؛
وزارت اقتصاد دولت یازدهم 200 تذکر، 80 سوال و 3500 نامه از مجلس دریافت کرد
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اقتصاد با اعلام استقبال از جنبه های نظارتی مجلس، گفت: در یکسال گذشته از سوی مجلس، 200 تذکر، 80 سوال و چندین تحقیق و تفحص در حوزه وزارت امور اقتصادی و دارایی مطرح شده و 3500 مکاتبه و 1200 ارتباط فردی نمایندگان مجلس با مسئولان وزارت اقتصاد نیز انجام گرفته است.

به گزارش شمال نیوز، علی اصغر یوسف‌نژاد در یک نشست خبری که امروز به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برگزار شد، خاطر نشان کرد: تعامل دولت و مجلس باید قاعده‌مند و متکی بر منافع ملی باشد و از نظر ما جنبه های نظارتی مجلس منجر به شفافیت امور و انضباط در فعالیت های اجرایی دولت می شود.

وی با بیان اینکه معدل تعامل یکساله دولت یازدهم و مجلس نهم در مجموع مثبت بوده ، عنوان کرد: اگر چه عده ای می خواهند روابط دولت و مجلس را خدشه دار کنند اما همواره نیت و قصد دولت در تعامل با مجلس، ایجاد فضای آرامش و اعتماد در حاکمیت و افکار عمومی بوده است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اقتصاد، با تاکید بر اینکه عزم دولت بر این امر است که تعامل سازنده ای با قوه مقننه داشته باشد، چرا که در نهایت منافع ملی و نفع مردم تامین خواهد شد، تصریح کرد: وزیر اقتصاد نیز همواره به جنبه های نظارتی مجلس احترام گذاشته و در مواردی که سوال یا تذکر نمایندگان ارتباطی با حوزه وظیفه ای این وزارتخانه نداشته نیز پاسخگوی نمایندگان مجلس بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، نمایندگان مجلس حدود 3500 مکاتبه با این وزارتخانه داشته اند که حدود 70 درصد این مکاتبات مربوط به امور بانکی و مالیاتی بوده است.

یوسف نژاد افزود: 200 تذکری که نمایندگان مجلس در یکسال گذشته مطرح کرده اند نیز به همین نسبت مربوط به امور بانکی و مالیاتی تعلق داشته است.معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اقتصاد، با بیان اینکه در طی یکسال گذشته 80 سوال از سوی نمایندگان مجلس مطرح شده، اظهار داشت: 64 درصد این سوالات مربوط به حوزه امور بانکی بوده و برخی از این سوالات نیز ارتباطی با حوزه وظایف این وزارتخانه نداشته است. ضمن اینکه از این تعداد 80 سوال، 13 سوال از سوی هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شده و دو سوال نیز به صحن علنی مجلس کشیده شده که مورد آخر آن وام ازدواج بوده است.

یوسف نژاد در خصوص آمار سوالات مطرح شده عنوان کرد: 28 نماینده در ارتباط با سوال خود قانع شده اند و نکته جالب آنکه دو نماینده مجلس جمعا 18 مورد سوال از وزیر اقتصاد مطرح کرده اند .

وی با ذکر این توضیح که برخی سوالات مطرح شده خارج از حوزه وظیفه ای وزارت اقتصاد است، گفت: مثلا در حوزه امور بانکی ، ما سه دسته بانک داریم. یک دسته بانک هایی که صرفا دولتی هستند مثل بانک ملی؛ یک دسته بانک هایی که به دلیل واگذاری سهام آنها به بخش خصوصی، دولت صرفا در هیات مدیره آن عضو دارد مثل بانک ملت؛ و یک دسته هم بانک هایی که مطابق قانون تجارت خصوصی هستند. در پاره ای از موارد نمایندگان محترم مجلس از وزیر اقتصاد در خصوص بانک های دسته دو و سه که در حوزه وظیفه ای وزارت اقتصاد نیستند سوال کرده اند؛ یا در خصوص صندوق توسعه ملی سوال شده است که ارتباطی با وظایف این وزارتخانه ندارد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اقتصاد، ادامه داد: حتی در خصوص پرداخت وام ازدواج که از وزیر اقتصاد سوال شد، مطابق قانون برنامه پنجم، مسئولیت پرداخت وام ازدواج، بانک مرکزی است و بانک های عامل نیز اجرا کننده آن هستند که در اینجا هم باز از وظایفی که بر عهده بانک مرکزی بوده و ارتباطی با وزارت اقتصاد نداشته، از وزیر اقتصاد سوال شده که البته وزیر اقتصاد به احترام مجلس، پاسخگوی نمایندگان بوده است.

وی ادامه داد: برخی نمایندگان مجلس براساس تفسیری که از قانون دارند اقدام به ایراد سوال در حوزه های غیر وظیفه ای از وزیر اقتصاد و یا تحقیق و تفحص از بانک ها و بیمه های خصوصی می کنند که اگر چه جنبه حاکمیتی و مجوز و وجاهت این نهادها از بانک مرکزی نشات گرفته، اما عملا تکالیف آنها در حوزه نظام بخش خصوصی است.

وی در خصوص تحقیق و تفحص ازبانکها و بیمه ها نیز گفت: اخیرا تحقیق و تفحص از بیمه تصویب شده و اعضای هیات تحقیق و تفحص نیز انتخاب شده اند.

یوسف نژاد، یکی از مهمترین معضلات بخش حقوقی وزارت اقتصاد و سایر دستگاه های اجرایی را تعدد و تکثر قوانین موجود در کشور عنوان کرد و گفت: معاونت حقوقی وزارت اقتصاد در تلاش است تا جریان تنقیح قوانین را به شکل موثری به پیش ببرد و قوانین تکراری، مزاحم، تاریخ گذشته و متناقض را از قوانین جاری و ساری در کشور جدا کند.

وی با بیان اینکه دستگاه های تابعه وزارت اقتصاد به صورت مستقل جریان تنقیح قوانین حوزه خود را پیگیری می کنند، گفت: سازمان امور مالیاتی کشور در حوزه تنقیح قوانین مالیاتی بسیار پیشرو عمل کرده به گونه ای که قوانین 100 ساله اخیر را مرور کرده و در نهایت مجموعه قوانین را جهت تنقیح در پنج جلد شامل قوانین نسخ صریح، قوانین نسخ ضمنی، قوانین معتبر ( 2 جلد ) و قوانین موقت و در قالب 4500 صفحه در بهمن ماه سال گذشته به مجلس ارایه کرده که منتظر ممیز نهایی و تصمیم نهایی مجلس در این خصوص هستیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت و چشم انداز پرداخت بدهی های دولت به پیمانکاران که در بسته سیاستی خروج از رکود دولت مطرح شده نیز گفت: در زمان تدوین بودجه این موضوع مورد توجه قرار گرفته و در جلسه قبلی هیات دولت نیز مقرر شد وزیر اقتصاد، واحدی به منظور مدیریت و تقویم بدهی های دولت ایجاد و با هماهنگی بانک مرکزی و معاونت اقتصاد آن را عملیاتی سازد و سایر اقدامات با همکاری مجلس در لایحه بودجه مدنظر قرار گیرد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

ع.ا.قاسمی 5 شهريور 1393
اعتبار آدمها به حضورشان نیست، بلكه به ذهنیت خوبیست كه به هنگام نبودنشان، براي دیگران بجاي میگذارند! وسهم شما از این ذهنیت خوب، بینهایت است...!!!
ع.ا.قاسمی 5 شهريور 1393
اعتبار آدمها به حضورشان نیست، بلكه به ذهنیت خوبیست كه به هنگام نبودنشان، براي دیگران بجاي میگذارند! وسهم شما از این ذهنیت خوب، بینهایت است...!!!
شهرام اطاقسرای 5 شهريور 1393
درود بربزرگ مرداستان جایت خالی خصوصا مهندسی نریمان
نا شناس 6 شهريور 1393
دوران شجاعی یوسف نژاد دوران طلایی برای ساری بود چرا که دانشگاه جامع مازندران در جاده فرح آباد در حال ظهور بود که با این کار این دانشگاه دارای همه رشته های دانشگاهی تا مقطع دکتری بود که متاسفاه بایگانی شد
آقای یوسف نژاد الآن هم می توانید با توجه به ظرفیتی که در دولت دارید این کار ناتمام شما و آقای شجاعی را پیگیری و رفع مشکل منید
نا شناس 7 شهريور 1393
افتخار ما مازندرانی ها یوسف نژاد و یوسفی ملا و شجاعی و نیازآذز دانشگاه آزاد و قاسم زاده و مقیمی و عبوری و نریمان و محسنی بندپی نعمت زاده نجف نژاد رعیت و احمد ناطق نوری است اگه نماینده ها استانی شوند وزنه وزنه بسیار وزینی است که می توانند استان را به جایگاهش برسانند
نا شناس 7 شهريور 1393
من در آن زمان دانشجو بودم و در جریان کار آقای شجاعی هستم که چه مکاتبات و ملاقات هایی با آقای دکتر حسنی معاون آموزشی وقت داشتند و یادم هم هست که می فرمودند اساتید تهران نگران پروازهای ساری بودند که حتی می دانم که بعلت نداشتن دستگاه تقرب زمینی ILS نتواستند اساتید را برای این دانشگاه (دانشگاه جامع مازندران) بیاورند
نا شناس 7 شهريور 1393
ما مازندرانی ها حقمون همین است که بچه های ما به دانشگاههای سیستان و کرمان و دیگر شهرها بروند یک دانشگاه جامع مانند اصفهان یا قزوین و یا تبریز و یا شیراز و یا مشهد ووو.... نداریم یک قسمت در بابل و یک قسمت در بابلسر و کشاورزی هم در ساری داریم شاید 50 درصد رشته ها و مقاطع را نداریم ممنون از همه مسئولین که در حسادت و کم کاری بی نظیر هستند البته این به همه دورانها بر می گردد و مختص به تنها این زمان نیست

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.345 seconds.