»


تودی لینک

کلنگی برای امیدواری مجدد مردم سوادکوه

تاريخ و ساعت : 3 مرداد 1388 - 17:24 کد خبر : 15258



شمال نیوز: شایعه دهان به دهان گشت ، همه در گوش همدیگر چیزی را نجوا می کردند بله قرار است مراسم کلنگ زنی کک سازی سوادکوه توسط رئیس جمهور بر زمین زده شود . مراسمی که چندین بار در سطوح مختلف قبلا برگزار گردیده بود و هر بار بنا به دلایلی از جمله مخالفت سازمان محیط زیست و عدم حمایت دولت از بخش خصوصی در این پروژه ناتمام رها شد اما این بار خود دولت مصمم به شروع پروژه گردید .

خبر به سرعت در تمام سوادکوه پخش شد بارقه امید در مردمانی که شادی سالیان سال از لبان آن رخت بر بسته بود جاری شد ، امید به سوادکوه برگشت انگار در تابستان دوباره نسیم بهاری می وزید چه جالب بود که هوا هم در همان روز باران بهاری به خود گرفت انگار اشک شوق آسمان هم برای مردمان این دیار جاری شد . به جوانان امیدوار نگاه می کردم که به همدیگر تبریک می گفتن و وعده روزهای بهتر و پیدا کردن شغلی در این مجموعه را می دادند و حتی برخی سراغ دفتر این مجموعه برای نام نویسی را می گرفتن .

به سطح شهر که نگاه می کردی پر بود از پرچم های گوناگون هر کسی سعی داشت کلنگ شروع این پروژه را به شخص خاصی نسبت دهد عده ای پرچم هایی در تقدیر از نماینده خاص برای شروع این پروژه زده بودند ، عده ای از رئیس جمهور تشکر کرده بودند ، عده ای از وزیر قدردانی کردند ولی ای کاش کسانی افراد ی را که در پشت پرده و بدون چشم داشت و همانند همیشه بیشترین زحمت را برای شروع این پروژه انجام دادند را به خاطر یباورند زیاد هم سخت نیست کسی که بیشترین زحمت را برای شروع به کار بیمارستان شهدا زیراب انجام داد ، کسی که بیشترین زحمت را برای آبرسانی سوادکوه از گلناب دره انجام داد و او کسی نیست جز علامه بزرگوار حضرت آیت الله نظری که همواره با مردم دوشادوش آنان در تمامی مشکلات بود .

من به شخصه دست همه کسانی که در راه این پروژه زحمات بی منتی را انجام دادند می بوسم . پروژه ایی که بعد از سالیان سال که از ورشکستگی بزرگترین کارخانه منطقه سوادکوه و حتی مازندران شرکت زغال سنگ البرز مرکزی می گذرد موجب بازگشت خنده بر لبان خشکیده مردم سوادکوه گردید امیدوارم با درایت مسئولان دلسوز و حمایت بیش از پیش نمایندگان سوادکوه و مازندران در مجلس شورای اسلامی شادی دوباره به زندگی این مردمان دلسوز و زحمت کش و ساده زیست مهربان برگردد .

شایعه از این قرار بود که آقای رئیس جمهور برای مراسم افتتاحیه تشریف می آورند اما کم کم مشخص شد که آقای رئیس جمهور برای این افتتاحیه تشریف نمی آورند و به جای ایشان کلنگ افتتاحیه را آقای وزیر صنایع بر زمین خواهند زد . هر چند مردم ،مشتاق دیدار دوباره رئیس جمهور و در دل با ایشان بودند ولی همین فرصت حضور وزیر صنایع را غنیمت شمردند . مردمان زیادی برای مراسم کلنگ زنی در سوادکوه حاضر شدند که این همه جمعیت و شور و شوق در افتتاحیه یک پروژه توسط یک وزیر و در این سطح در کل ایران بی نظیر بود.

می شد انتظارات آنان را از دستان پینه زده زحمت کش مردم سوادکوه حدس زد . از ساعت ها قبل مردمان پاک زحمت کش سوادکوه منتظر تشریف فرمایی وزیر شدند . صدای آژیر های ماشین های پلیس راهنمایی و رانندگی و یگان ویژه و بلندگوهای ماشین های پلیس که ماشین های از همه جا بی خبر را که در مسیر بودند را با لحنی نامناسب به کنار فرا می خواندند توجه همه را به خود جلب کرد باز هم نجواها شروع شد نکند برخلاف برنامه ریزی رئیس جمهور شخصا برای مراسم تشریف فرما می شوند .

مردم منطقه سوادکوه به علت قرار گرفتن جاده تهران - شمال در وسط آن این صداهای آژیر را زیاد غریبه نمی دانند چون به علت جاده های غیر استاندارد آمار تصادفات در این جاده ها بسیار بیش از استانداردهای بین المللی است ولی هیجانات هنگامی فروکش کرد که مشخص شد این بار این صداها برای حضور وزیر برای یک مراسم افتتاحیه بود البته در همه جای این مملکت از این دست مراسم کلنگ زنی زیاد برگزار می گردد ولی در هیچ جا شورای تامین چنین پیچیدگی امنیتی را برای یک وزیر انجام نمی دهند .

یادداشتی از مهندس قاسم جند/ نائب رئیس شورای شهر زیراب



استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .



نظرات خوانندگان :


  • دوست عزیز آبرسانی و 4بانده کردن در سوادکوه و ککسازی مدیون آقای رعیت است نه این آقایون در ضمن مراجعه بله نطق پیش از دستور رعیت و گرزین گواه بر این امر است .


  • تا جایی که من میدونم نمایندگان فعلی کاری نکردند ؟


  • جسارت شهامت و قدرت رعیت و گرزین در این مورد تحسین برانگیز است .


  • از مادر زاییده نشده که مثل رعیت و گرزین در قائمشهر خدمت کنند .


  • از تلاش بحق و مکرر رعیت در این خصوص تشکر داریم .


  • بدون شك نقش بي بديل حضرت آيت الله نظري در رشد و توسعه سوادكوه اصلي ترين عامل پيشرفت منطقه بوده است هر جايي از سوادكوه كه نشاني از آباداني دارد حضور پررنگ و مؤثر معظم له مشهود و مشخص است تلاشهاي شبانه روزي،مسافرت هاي متعدد عليرغم بيماري ، پيگيري مجدانه حجت الاسلام احمد علي اميري به نمايندگي از حضرتشان و ..... خداوند انشاءالله وجود با بركتشان را براي مردم و نظام حفظ كند ضمنآ از زحمات همه كساني در اين راه قدم برداشتند :نمايندگان سابق و لاحق بخصوص آقاي دكتر ادياني قدر داني مي گردد . اميد كه همه اين تلاشها به همت دولت محترم به بار بنشيند


 

شما هم نظر بدهيد :






نام :
ايميل :
 
شبكه طبرستان و برنامه‌هايي با زيان غيرمازني
پاسخ تربيت‌بدني به خبر "بوقلمون در نقش مرغ همسايه"
همايش ‌حاميان احمدي‌نژاد در مازندران
هنرمند نقاش شمالی در رم درگذشت
افتتاح سه پروژه شهری در تنکابن
تعزیر دو شرکت متخلف در تعزیرات حکومتی استان
اجرای بيمه كارگران ساختماني در گلستان
طرح نظارتي ويژه ماه رمضان و بازگشايي مدارس در ساري
تصادف خونين در بابل
دغدغه بازنشستگان در ديدار با استاندار مازندران
بزرگ‌ترين همايش پياده‌روي خانوادگي مازندران
بي‌توجهي به پينگ‌پنگ در استان گلستان
45 روستاي گلستان‌ آب‌ شرب ندارند
استاندار قدرتمند براي گيلان
انتقاد وزير ارشاد از فيلمسازان
"بیدار دلان" در ماه ضیافت میهمان مازنیها
افتتاح 55 درصد طرحهاي سفر هيات دولت به چالوس
بهره برداري از کارخانه توليد کاغذ در رشت
مردم گيلان شيفته اتومبيلراني
گيلان استان اول ورزش كشور



« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد